Pravila za oddajo oglasa

Tukaj lahko prodajate, kupujete, iščete, podarite vse v zvezi z Nissani...

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Symon
univ.dipl.ing. Nissan
Prispevkov: 4095
Pridružen: 04 Mar 2006, 16:51
Avto: P11 GT
Kontakt:

Pravila za oddajo oglasa

Odgovor Napisal/-a Symon » 03 Jul 2009, 19:29

Kotičem Mali oglasi so namenjeni prodaji Vaših lastnih rabljenih ali novih delov, avtomobilov itd... Ni nujno, da prodajate le kaj v zvezi z avtomobili. Mali oglasi na forumu so nekomercialnega namena. Kakršnekoli komercialne reklame bodo izbrisane. Izjema so le storitve forumašev za forumaše.
Oglas se mora začeti z eno izmed teh treh črk P: (prodam) K:(kupim) I:(iščem). Nato v naslov vpišite predmet oglasa čimbolj natančno. Primer P: Nissan Primera 1.6 l.98 Vkolikor prodajate več stvari za določen model avta napišite nekaj v stilu "P: več stvari za Nissan 200SX"... Če ponujate kakšne storitve pa po možnosti v naslov napišite za kakšne storitve se gre.
V temo Avto.net zanimivosti prilepite oglase, ki so vam zanimivi, lahko smešni ali pa, če poznate Nissana, ki se prodaja in kaj veste o njemu (da bodo to vedeli tudi morebitni kupci na forumu).
V temo styicky rezervni deli in debate na račun prodajalcev. pa prilepite kontaktne podatke ljudi, ki se ukvarjajo s prodajo delov (novih in rabljenih). Lahko dodate kakšno izkušnjo imate s to osebo, katere dele dobavlja... Lahko pa le pohvalite koga, ki se ukvarja s (pre)prodajo delov in vas je pozitivno presenetil ali pograjate kakšnega, ki po domače povedano nateguje, da ne bomo imeli še drugi slabe izkušnje. :D
Slika
B13 100NX GTi -> S13 200SX stage 2-> RS 182 CUP -> EJ92 slightly tuned -> RS 200 CUP -> CG9 -> P11 GT SR20VE N1

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti